Vols que estudiants de màster et proposin solucions innovadores en gestió sanitària? Participa!

flechas-a-puro-colorT’agradaria que estudiants de màster ajudin proposant solucions innovadores i transformadores o que fins i tot t’ajudin a resoldre algun problema de gestió sanitària concret? Ara tens la oportunitat, com a professional, de col·laborar en una iniciativa que vincula la universitat amb la realitat diària de la gestió sanitària.

L’Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat (OIGS), espai per compartir experiències i coneixement d’innovació en gestió, està col·laborant amb  la Universitat Pompeu Fabra UPF Barcelona School of Management (BSM) per identificar necessitats en el marc del sistema sanitari sobre les que els estudiants de màster facin propostes per abordar-les.

Les necessitats poden ser genèriques, per exemple com millorar el coneixement dels pacients sobre el sistema sanitari, o problemes específics de gestió sanitària com l’organització de les sales d’extracció de sang per optimitzar el temps. Els estudiants proposaran idees innovadores i/o dissenyaran solucions per resoldre aspectes específics de gestió sanitària, anant més enllà de les idees).

Feu arribar les vostres propostes! L’OIGS centralitzarà les vostres peticions a través de la seva adreça de correu: oigs.salut@gencat.cat i farà d’enllaç amb la UPF BSM.

Més informació