Un estudi sobre els models de gestió sanitària, premiat com a Millors Idees per Diario Médico

D'esquerra a dreta, Pere Vallribera, Antoni Comín y David ElviraEl mapa sobre Models de gestió dels hospitals de la xarxa pública: present i futur, elaborat per la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA) i la Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS), ha estat guardonat com una de les Millors idees de Diario Médico, en el marc del certamen que aquest mitjà de comunicació organitza anualment a Barcelona per premiar iniciatives innovadores en l’àmbit de la salut.

El president de la Societat Catalana de Gestió Sanitària, Pere Vallribera, també impulsor i coordinador de l’estudi, va rebre el guardó durant l’acte que es va celebrar el passat 28 de novembre al Teatre Nacional de Catalunya, en un acte presidit pel conseller de Salut , Antoni Comín, al qual també va acompanyar el director del Servei Català de la Salut, David Elvira.

L’objectiu de l’estudi, presentat el passat 1 de juliol durant una jornada organitzada per SCGS i SEDISA, és el d’oferir informació i situar, de manera descriptiva, com s’organitza la xarxa hospitalària pública. El mapa conclou, entre altres aspectes, que més de la meitat d’hospitals d’Espanya estan vinculats a la xarxa sanitària pública.