Sessió sobre lideratge com a clau per transformar el sistema de salut. 9 de març

SesCom podem aprendre a gestionar millor un equip de persones? Quines són les experiències que ens poden ajudar a fer una autèntica transformació? Com podem identificar els bons líders? Quin pes té la ética i els valors a l’hora de gestionar equips?

Aquestes són algunes de les qüestions que es posaran sobre la taula en la sessió que la Societat Catalana de Gestió Sanitària organitza el proper 9 de març a les 17 hores a la seu de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (C/ Major de Can Caralleu, 1-7. Barcelona).

Si hi voleu assistir cal que confirmeu la vostra assistència el més aviat possible al correu electrònic scgs@academia.cat, tot indicant nom, cognom, empresa o centre i càrrec. Si voleu difondre l’acte ho podeu fer amb el hastag #lideratge i mencionant el perfil @gestiosanitaria.

La sessió pretén reflexionar sobre el lideratge, combinant una visió acadèmica, de la mà del filòsof Francesc Torralba, amb l’aprenentatge pràctic a partir de dues experiències transformadores d’èxit que ens explicaran els seus líders: Eduard Gratacós, director de BCNatal, centre de medicina maternofetal i nenoatal dels hospitals Clínic i Sant Joan de Déu i Loli Hinojosa, responsable de la Unitat Unitat Funcional de Ferides Complexes del Consorci Sanitari de Terrassa.

L’objectiu d’aquest espai de debat, moderat pel membre de la Secció de Gestió Clínica de la SCGS i director d’Estratègia i Planificació de l’Hospital Clínic, David Font, és poder sortir-ne amb unes quantes receptes  que ens serveixin per millorar la nostra gestió de persones i equips i alhora ens ajudin a identificar els bons líders.

Feu clic aquí per accedir al programa.