Sessió sobre les claus de l’èxit de la innovació en gestió. 17 de febrer

Bombeta, innovacióLa Societat Catalana de Gestió Sanitària i l’Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGS) organitzen el proper 17 de febrer una sessió per donar a conèixer les claus de l’èxit de la innovació en gestió. L’acte tindrà lloc a les 17 hores a la seu de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (c/ Major de Can Caralleu, 1-7. Barcelona).

La sessió serà una oportunitat de presentar l’OIGS i de debatre al voltant de la innovació en gestió. Què fer per tal que els professionals intercanviïn les seves experiències i aprenguin els uns dels altres? Per què una experiència tant innovadora i premiada com el preoperatori online no està estesa al territori? Què podem fer per donar més visibilitat al coneixement en innovació que es genera al voltant del sistema de salut?

Si us voleu inscriure cal que confirmeu la vostra assistència el més aviat possible al correu electrònic scgs@academia.cat tot indicant el vostre nom, cognom, empresa o centre i càrrec. Feu clic aquí per accedir al programa.

L’Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGS) és l’instrument de què s’ha dotat el sistema sanitari català per recollir l’esforç de les organitzacions per innovar en diferents àmbits de gestió. Des de l’OIGS, s’ajuda els professionals de la salut a compartir experiències innovadores en gestió, impulsant un entorn col·laboratiu d’intercanvi de coneixement.

L’acte, moderat per la responsable de l’OIGS, Anna García Altés, comptarà amb la participació de la coordinadora de l’OIGS, Montse Moharra, el cap del Servei d’Anestesiologia de l’ Hospital Universitari Vall d’Hebron, Domingo Blanco, i el fundador, soci i Global Business Development Manager del portar digital Doctoralia, Frederic Llordachs.