Sessió sobre Gestió i comunicació: caminem plegats? 6 d’abril

Foto diàlegLa Societat Catalana de Gestió Sanitària organitza el proper 6 d’abril la sessió per analitzar i donar eines a les organitzacions i als equips directius per garantir que es prenen les millors decisions, des del punt de vista també de la comunicació corporativa. La sessió  tindrà lloc a les 17 hores a la seu de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (C/ Major de Can Caralleu, 7. Barcelona).

La comunicació és un element clau per a les organitzacions. Aconseguir responsabilitat i compromís per part de la direcció de les organitzacions i treballar de manera coordinada amb els qui gestionen l’àrea de Comunicació, que coneixen tots els fluxos i canals interns, no és fàcil.

Si hi voleu assistir cal que confirmeu la vostra assistència el més aviat possible al correu electrònic scgs@academia.cat, tot indicant nom, cognom, empresa o centre i càrrec. Si voleu difondre l’acte ho podeu fer amb el hastag #comunicacio i mencionant el perfil @gestiosanitaria.

L’accés a les TIC i una societat cada vegada més hiperconnectada ha capgirat, en bona part, les bases de la comunicació corporativa: la informació està a l’abast de tothom i tots els canals obliguen a la participació i també a la crítica, en el marc de les organitzacions i dels ciutadans.

D’altra banda, les organitzacions, ara més que mai, necessiten explicar i donar a conèixer què fan i com ho fan. Què aporta el departament de Comunicació d’una organització? Quines implicacions en matèria de comunicació cal tenir en compte a l’hora de prendre decisions estratègiques? Com gestionar una situació de comunicació de crisi?

En aquesta sessió tractarem de respondre a algunes d’aquestes preguntes de la mà de Johanna Cáceres, directora de Persones i Comunicació del Consorci Sanitari del Maresme, que ha treballat a l’Ajuntament de Barcelona, a l’Agència Catalana de Residus, ha estat directora de Comunicació de l’Institut Català d’Oncologia i també  responsable de comunicació de la Conselleria de Salut.

A la sessió també hi participarà el també periodista Carles Fernàndez, actual director de l’agència de comunicació Vitamine!, que, entre d’altres càrrecs, ha estat director de l’Oficina de Comunicació de  Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya i subdirector de Comunicació d’Spanair.

El periodista Albert Moltó, actual director de Comunicació de l’Hospital Materno-infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu, serà també un dels ponents. Anteriorment, Moltó havia estat director de l’oficina de Llorente y Cuenca de Barcelona i responsable de Comunicació de la Cambra de Comerç de Barcelona.

La sessió, en la qual s’explicaran exemples i casos pràctics sobre gestió i comunicació, serà moderada per Ignasi Riera, vocal de la Junta Directiva de la SCGS i director d’Operacions Assistencials del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu.

Feu clic aquí per descarregar el programa.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *