Obertura del termini per presentar candidatures per renovar la Junta Directiva de la SCGS

Logo de la SCGSLa Junta Directiva de la Societat Catalana de Gestió Sanitària ha aprovat el reglament per a la celebració de la convocatòria electoral per a la seva renovació prevista per aquest 2020, tal i com contemplen els actuals estatuts i en marc d’un context marcat per la pandèmia del coronavirus que impedeix celebrar unes eleccions presencials.

A partir del 17 de novembre s’obre el procés per presentar les candidatures i proclamar, finalment, la nova Junta directiva d’aquesta societat científica. El termini de presentació de les candidatures finalitzarà a les 00.00 hores del proper 1 desembre.

El proper 22 de desembre a les 17 hores es celebrarà l’Assemblea de socis online, on seran ratificades les candidatures que concorren al procés de renovació de la Junta directiva.

En cas de presentar-se més d’una candidatura, amb posterioritat, s’iniciarà el sistema de vot electrònic a través del procediment realitzat per part de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, i que finalment permetrà proclamar la candidatura guanyadora.

Feu clic aquí per accedir els requisits que estableix el reglament per formar les candidatures i iniciar el procés de presentació i proclamació de la nova Junta directiva de la SCGS.