Obertes inscripcions! Jornada Models de gestió dels hospitals de la xarxa pública. 1 de juliol

Imatge web catalàLa Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS) i la Sociedad Española de Directivos de la Salud (SEDISA) organitzen el proper 1 de juliol la jornada Models de gestió dels hospitals de la xarxa pública: present i futur, amb l’objectiu d’obrir un debat i analitzar l’aportació dels diversos models de gestió al sistema públic i a l’atenció dels ciutadans. La jornada tindrà lloc a les 9.30 hores a la sala d’actes de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (c/ Major de Can Caralleu, 1-7. Barcelona)

Els models de gestió dels hospitals de la xarxa pública no són una finalitat en si mateixos, sinó que responen a una realitat histórica de l’origen dels centres. A les 17 comunitats autònomes de l’Estat espanyol conviuen diversos models de gestió dels hospotals, que presten serveis de cobertura i finançament públic condicionats per la titularitat dels centres.

La jornada inclourà una primera taula rodona en el qual es presentarà un mapa dels models de gestió dels hospitals d’utilització pública a Espanya, un estudi realitzat per SEDISA i la SCGS, a càrrec del president de SEDISA, Joaquín Estévez, i del president de la SCGS, Pere Vallribera.

Posteriorment, s’obrirà una segona taula de debat on s’analitzarà l’aportació de cada model. Hi participarà la gerent de l’Institut Català de la Salut, Candela Calle, el gerent de l’Agència Pública Empresarial Sanitària Bajo Guadalquivir, Manuel Huerta, el director gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat, Manel del Castillo, i el conseller delegat de DKV Seguros, Josep Santacreu.

La jornada proseguirà amb una tercera taula rodona, moderada per la gerent de l’Institut Guttmann, Roser Fernández, amb el director del Servei Català de la Salut, David Elvira, l’exdirector del Servei de Salut de les Illes Balears, Josep Maria Pomar, i l’exgerent del Servei de Salut de Castella-La Manxa, Luís Carretero.

L’acte finalitzarà amb una conferència a càrrec del conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín.

Si voleu assistir a la jornada heu d’enviar el vostre nom, cognoms, càrrec i DNI al correu scgs@academia.cat de la Societat Catalana de Gestió Sanitària.