Obertes inscripcions! 28 de febrer. Sessió sobre Els ciutadans al volant. De saber-ne l’opinió a la coproducció de serveis de salut

Ciutadans al volantLa Societat Catalana de Gestió Sanitària organitza el proper 28 de febrer a les 17 hores la sessió Els ciutadans al volant. De saber-ne l’opinió a la coproducció de serveis de salut, amb l’objectiu de debatre sobre la participació real dels pacients en els canvis a realitzar en el sistema de salut. La sessió tindrà lloc a la seu de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (C/ Major de Can Caralleu, 1-7. Barcelona)

Impulsar la participació dels ciutadans hauria de servir per canviar coses que fem i no per quedar-nos en la fase superficial de saber què pensen els pacients sobre allò que ja fem. Quin paper real podem atorgar al ciutadà en la implementació dels canvis necessaris que requereix el sistema de salut?

En aquesta sessió parlarem de quatre projectes en quatre àmbits de participació diferents que han de començar a obtenir resultats i debatrem sobre què ha sortit bé, què no i com ho podríem fer per ajudar a avançar el nostre sistema de salut i orientar-lo més clarament cap a les decisions compartides.

Feu clic aquí per a més informació.