Obertes inscripcions! 2 de desembre. Les mirades emergents en la gestió sanitària i el relleu generacional

La Societat Catalana de Gestió Sanitària organitza el proper 2 de desembre, a les 17 hores, una sessió, plantejada en un format de conversa, on quatre joves professionals amb visió gestora -un metge, una infermera, una economista de la salut i un empresari- aporten la seva mirada sobre els límits, les possibles dificultats, les oportunitats i els canvis que han d’afrontar les organitzacions sanitàries i el seu lideratge. L’acte, que es gratuït, tindrà lloc a l’Espai Factory 103 (C/Mallorca, 103. Barcelona).

Les institucions sanitàries estan sent capaces de donar el gir? Els professionals més joves veuen la gestió com quelcom atractiu? Cap a on pensen que ha d’evolucionar el lideratge?

Els protagonistes d’aquesta conversa presencial són Alex Santamaria, metge adjunt del servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. Unitat de peu i turmell i gestor del procés ambulatori del Consorci Hospitalari Moisés Broggi del Consorci Sanitari Integral, Ester Risco, infermera, cap d’Àrea de Recerca, Innovació i Docència de la Direcció Infermera del Parc Taulí Hospital Universitari i vicepresidenta de la Societat Catalanobalear d’Infermeria, Cristina Adroher, economista i cap d’Operacions del Pediatric Cancer Center Barcelona (PCCB) de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i Oriol Fuertes, bachelor and master in business administration i CEO i cofundador de Qida.

Serà la generació de professionals que ara tenen 30 i 40 anys que agafarà el relleu per liderar la transformació en la gestió sanitària? Des de la Societat Catalana de Gestió Sanitària els donem la paraula per passar de la reflexió a l’acció.

Per assistir-hi és indispensable emplenar aquest formulari

Per a més informació

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *