Oberta inscripció! Jornada sobre decisions clíniques compartides amb Víctor Montori. 19 de maig

Imatge CAT programaLa Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS) i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS) organitzen el proper 19 de maig la jornada Decisions clíniques compartides. Les lliçons de Víctor Montori al Paranimf de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (Carrer de Casanova, 143. Barcelona).

Molt sovint els pacients han de decidir entre dues o més opcions per fer front a un procés clínic. Amb l’objectiu de debatre com adoptar pràctiques clíniques participades, comptarem amb la presència de l’endocrinòleg de Mayo Clínic, Víctor Montori, que realitzarà una conferència sobre les decisions clíniques compartides.

Durant la jornada l’AQuAS també presentarà les iniciatives que està treballant en aquest àmbit. A la taula rodona també comptarem amb la participació de tres experiències que s’estan aplicant actualment a Catalunya: el cas de les reconstruccions mamàries després de les mastectomies a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, els dilemes de les persones amb esclerosis múltiple de l’Hospital Josep Trueta de Girona i l’hospital centrat en la persona, basat en l’experiència de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Per a més informació, feu clic aquí. Si us voleu inscriure, heu d’emplenar aquest formulari.