Nova imatge per a la Societat Catalana de Gestió Sanitària

logoscgs1La Societat Catalana de Gestió Sanitària ha creat una nova imatge per apropar-se als seus gairebé 400 socis però també a tots els col·lectius professionals i organitzacions, amb l’elaboració d’una web i d’un nou logotip que han de permetre ser més accessible i millorar la difusió de totes les accions que du a terme per difondre tot el coneixement vinculat amb la gestió a Catalunya.

Durant aquest mes de desembre s’ha activat la nova pàgina web de la SCGS, des del qual l’usuari pot conèixer tots aquells serveis, estudis, jornades i conferències que s’ofereixen des de l’entitat, estar al dia de l’actualitat que es genera en el si de la societat, fer-se soci o tenir un contacte més directe amb la Junta Directiva.

La primera fase de la posada en marxa d’aquesta web, amb l’adreça www.dabaitieslc.sg-host.com, però també accessible en l’apartat de les societats del portal de  l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, s’anirà ampliant amb l’entrada i actualització de nous continguts.

Paral·lelament, la creació del nou logotip, que acompanya el nom de la societat científica amb una creu que deriva en una fletxa, a mode d’una organització que s’encamina cap a l’acció i que està en permanent moviment, manté la base de la tonalitat blava, per seguir en la línia de la marca que s’havia utilitzat fins el moment.

Igualment, en els propers mesos està prevista l’entrada a les xarxes socials, especialment a Twitter, a fi de dinamitzar i ser un punt de trobada entre tots els professionals de la salut interessats en l’àmbit de gestió.

Totes aquestes accions de comunicació, que s’aniran implantant durant els primers sis mesos de 2016, s’han aprovat en el marc de l’Assemblea anual de la Societat Catalana de Gestió Sanitària, que es va celebrar el passat 26 de novembre a la seu de l’Acadèmia.