Neix l’Observatori La gestió importa, el radar d’innovació en gestió sanitària i clínica

La Societat Catalana de Gestió Sanitària ha posat en marxa l’Observatori La gestió importa, un nou radar d’innovació en gestió sanitària i clínica. L’objectiu d’aquesta plataforma és crear un espai de coneixement, debat professional i transformacio per evidenciar que la bona gestió té un impacte de salut i social positiu per a la població.

Els objectius de l’Observatori, actualment disponible en català i castellà, són actuar com a radar de tendències en gestió sanitària i clínica, facilitar una plataforma de coneixement, desenvolupar una comunitat de pràctica pensada per a professionals gestors del sector salut i social, generar un espai de participació professional i ser un instrument de suport per al desenvolupament de la professió de la gestió en salut.

Aquesta plataforma de coneixement s’estructura en nou àrees de coneixement entrellaçades que són: sostenibilitat i finançament, sistemes de salut, bon goven i models de gestió, ètica de les organitzacions i responsabilitat social, gestió de persones, lideratge i compromís social i atenció sanitària basada en valor, innovació tecnològica i digital, experiència del pacient i atenció integrada salut i social.

L’Observatori La gestió importa, que compta amb el suport de Siemens Healthineers, Medtronic, Amgen, Alexion i Jansen, inclourà articles de lectura ràpida sobre noves tendències, articles de reflexió de les nou àrees de coneixement i resums mensuals de les publicacions de la pròpia plataforma i d’altres referents a l’àmbit de la gestió, monogràfics especial i informació sobre esdeveniments.

Col·laboradors nacionals i internacionals

Per a la detecció i elaboració de continguts, l’Observatori compta amb un Consell editorial i de redacció, integrat per referents nacionals i internacionals en cada matèria, que col·laboren, aportant la seva expertesa i que amplifiquen la capacitat d’observació a nivell local i global.

Hi col·laboren el filòsof Francesc Torralba, l’expert en noves tecnologies Genís Roca, els metges Joan Escarrabill, Jordi Varela i Sebastià Santaeugènia, el catedràtic de Ciència Política Carles Ramió, el professor de Ciència Política Victor Lapuente i el catedràtic emèrit del Departament d’Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra, Vicente Ortún.

També hi participa l’economista Cristina Adroher, el consultor Joan Barrubés, el psicòleg Pau Gomar, la infermera i psicòloga social Glòria Gálvez, la farmacèutica Cristina Roure, l’educadora social Ester Sarquella, l’enginyer Josep Maria Monguet i la periodista Johanna Cáceres.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *