L’Assemblea de la SCGS aprova els objectius i les activitats per al 2016

IMG_2129L’Assemblea General de la Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS), a la qual van ser convocats els seus gairebé 400 socis, ha donat llum verda per unanimitat als objectius per a l’any 2016.

El president de la SCGS, Pere Vallribera, va destacar durant la sessió, que va tenir lloc el passat 26 de novembre, el creixement exponencial de l’activitat que realitza l’entitat i també l’augment pel que fa al nombre de socis. “L’any 2011, en el moment que l’actual equip vam decidir reactivar la societat, teníem 90 socis i actualment ja en som 365”.

La SCGS ha programat per a l’any 2016 un programa d’activitats que constarà de set sessions, en les quals diversos professionals aporten la seva experiència sobre un tema de debat, les dues jornades sobre la línia emmarcada en el right management (la gestió importa) i sobre la gestió clínica (Right Care) i set jornades o activitats obertes realitzades en col·laboració amb d’altres organitzacions o empreses.

Durant els propers mesos també es treballarà en la creació d’una línia d’elaboració d’estudis en matèria de gestió i també en una àrea de formació, que inicialment s’obrirà a partir del conveni de col·laboració que el passat mes de setembre la SCGS va firmar amb la Fundació Universitària del Bages, que també actuarà en nom de la Universitat Central de Catalunya.

D’altra banda, el tresorer, Ramon Cunillera, va ressaltar la bona salut econòmica de la societat, tot i destacar que la tresoreria de la societat és fluctuant al llarg de l’any, perquè la major part de l’activitat i per tant de despeses es concentren durant el segon semestre.