La Societat Catalana de Gestió Sanitària renova els Estatuts per adaptar-los a la realitat actual

La Societat Catalana de Gestió Sanitària ha renovat els seus Estatuts per adaptar-los a la realitat actual i al seu funcionament. Fins ara el redactat dels articles 19 i 24.1 de la seva normativa contemplava que part de la Junta directiva s’hagués de modificar al mig de cada mandat, fet que provoca inestabilitat i manca de continuïtat de la pròpia Junta.

Amb la modificació i la incorporació dels nous articles, que es van aprovar per unanimitat el passat 19 de juny durant l’Assemblea Ordinària de socis de la SCGS celebrada a la seu de l’Acadèmia, es simplifica el nomenament i la renovació de la Junta Directiva i de tots els seus membres, tenint en compte els integrants de tota la candidatura, que és la que assumirà la gestió de la SCGS per a cada mandat.

El president de la SCGS, Ramon Cunillera, assegura que el nou redactat “s’adapta a la realitat actual i al funcionament que des de fa anys i de facto ja es venia fent des de la nostra societat científica”.

Després que l’Assemblea de la SCGS hagi donat llum verda als nous Estatuts, hauran de ser aprovats de manera definitiva per part del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *