La Societat Catalana de Gestió Sanitària aprova noves incorporacions a la seva Junta directiva

La Societat Catalana de Gestió Sanitària ha aprovat, en base als seus estatuts, noves incorporacions a la seva Junta directiva. Amb la nova composició, Ignasi Riera ha estat nomenat vicepresident de la SCGS, mentre que Gemma Craywinckel, Xènia Acebes i Cristina Capdevila s’incorporen com a nous vocals de l’equip.

Riera, actual director d’operacions assistencials del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat, era fins ara vocal de la Junta directiva de la SCGS i assumeix la vicepresidència en substitució de Jordi Varela, que deixa enrere la seva etapa en el marc d’aquesta societat científica. Les noves vocals s’incorporen coincidint amb la marxa de Montse Figuerola, fins ara membre també de la Junta directiva.

Gemma Craywinckel, que retorna com a vocal de la SCGS, càrrec que va abandonar mentre era directora de del CatSalut, és actualment gerent del Parc Sanitari Pere Virgili, Xènia Acebes és directora assistencial de l’Hospital de Sant Pau, mentre que Cristina Capdevila és directora de l’Hospital de Bellvitge.

Els canvis de la Junta directiva de la SCGS -que assumeixen el seu càrrec a títol personal- s’han fet efectius en el marc de la celebració de l’Assemblea ordinària de socis, que es va celebrar el passat 18 de gener.

Durant aquesta sessió es va fer un balanç positiu de les activitats impulsades al llarg de 2022, amb la celebració del I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària com a esdeveniment principal, es va informar sobre els reptes de l’Observatori La gestió importa, i es va donar llum verda al tancament econòmic del mateix any.

Fes clic aquí per conèixer la composició actual de la Junta directiva de la Societat Catalana de Gestió Sanitària

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *