Jornada inaugural Update Directiu 2016: “La Química del Talent”. 1 de març

UP Unió Consorci Formació, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS), organitza el proper 1 de març la Jornada inaugural Update Directiu 2016 “La Química del Talent”, amb l’objectiu de debatre sobre aspectes relacionats amb el lideratge, l’enllaç entre les universitats i les organitzacions i la vessant de gestió clínica.

A la sessió, que s’iniciarà a les 16 hores a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina de l’Hospital Clínic de Barcelona, hi participaran, amb tres conferències, el professor d’Esade Luis Vives, amb una intervenció dedicada a la universitat i les organitzacions, la consultoria i coach Angels Paredes, que debatrà sobre el lideratge i el físic i divulgador científic Dani Jiménez, que parlarà de la química del talent.

La jornada és gratuïta. El nombre de places és limitat. Per a sol·licitar la inscripció cal enviar un correu electrònic a l’adreça mnadal@ucf.cat, indicant les següents dades: nom, càrrec, centre o organització, correu electrònic i telèfon de l’assistent.

A la jornada també hi haurà espai per una taula de diàleg sobre els reptes de la gestió clínica amb la participació de la directora de Cures del Consorci Hospitalari de Vic, Mireia Subirana, i la directora de l’Àrea d’Atenció Sanitària del Servei Català de la Salut, Cristina Nadal, membre de la Secció de Gestió Clínica de la SCGS.

Aquest espai de debat estarà moderat pel metge Jordi Varela, director gerent de diversos hospitals durant 18 anys, editor del blog Avenços en gestió clínica i secretari de la Junta Directiva de la Societat Catalana de Gestió Sanitària a més de coordinador de la Secció de Gestió clínica de la mateixa societat.

Feu clic aquí per accedir al programa.