Acord amb la FUB per impulsar programes formatius en gestió sanitària

SONY DSCLa Societat Catalana de Gestió Sanitària i la Fundació Universitària del Bages impulsaran i realitzaran programes de formació adreçats al sector sanitari, sociosanitari i social vinculats amb la gestió sanitària, segons un acord de col·laboració que han firmat ambdues organitzacions.

El president de la Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS), Pere Vallribera, i el director general de la Fundació Universitària del Bages (FUB), Valentí Martínez, van firmar el passat 29 de setembre el conveni de col·laboració per tal de dissenyar accions formatives conjuntes. Ambudes entitats també es comprometen a col·laborar conjuntament amb d’altres organitzacions, com ara les catèdres de la Universitat de Manresa, Universitat de Vic i Universitat Central de Catalunya, el Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic o el Centre Internacional de Formació Contínua.

Per la part de la SCGS, l’objectiu és dirigir programes formatius en l’àmbit de la gestió clínic, per garantir un nivel de qualitat i donar resposta a les necessitats especifiques, així com proposar professorat col·laborador per participar en l’elaboració del material didàctic del programa formatiu i en tallers formatius presencials i online.

A partir d’aquest conveni, la FUB es compromet a establir mecanismes per acreditar els programes en nom de la Universitat Central de Catalunya, elaborar continguts didàctics per als programes formatius, amb el suport de la SCGS i sugerir accions i inciatives en l’àmbit de la formació.