Voleu formar-vos en gestió? Necessiteu recursos de formació en aquest àmbit per al vostre equip o per als professionals de la vostra organització? En aquest apartat trobareu algunes ofertes formatives que us poden ajudar al vostre desenvolupament professional i que compten amb la participació, el suport o la col·laboració de la Societat Catalana de Gestió Sanitària o d’experts acreditats en l’àmbit de la gestió.

Curs sobre gestió clínica 

La Societat Catalana de Gestió Sanitària ofereix, a través de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears i de la Fundació InterAC Salut, el curs Gestió Clínica, amb modalitat semipresencial i adreçat a professional de la clínica motivats per augmentar els coneixements en gestió clínica avançada i millorar el valor de les seves pràctiques com la manera d’organitzar les seves unitats.

El curs compta amb un total de 4 ECTS i és de 42 hores. Per informar-vos de les properes edicions d’aquesta formació us podeu posar en contacte amb Jaume Solé (jaumesole@academia.cat)

Pràcticum en gestió Sanitària

La Societat Catalana de Gestió Sanitària acredita el programa Pràcticum en gestió sanitària, avalat amb l’experiència de La Unió Catalana d’Hospitals (La Unió), que en el 1986 va posar en marxa el primer programa GIR de pràctiques en gestió sanitària en el qual hi van participar gestors referents del sector, i que durant més de 25 anys, ha ofert programes de formació directiva (DEF) promovent el coneixement i les bones pràctiques entre els més de 460 centres que aglutinen les més de 110 entitats sanitàries i socials associades a La Unió.

El programa ofereix reforç o formació acadèmica en gestió sanitària amb un programa de pràctiques en centres de referència de la xarxa sanitària catalana.

Estades formatives sobre el model sanitari català

La Societat Catalana de Gestió Sanitària organitza estades formatives a alumnes i directius, a través d’acords amb universitats i organitzacions, per donar a conèixer el model sanitari català, a través d’un programa dissenyat ad hoc, en el que es combinen les sessions teòriques, de la mà de professionals experts en la matèria, i les visites a hospitals i centres de salut.

Aquesta iniciativa està coordinada pel director acadèmic de la SCGS, Tino Martí.