XPatient Barcelona Congress

11:00 am - 8:30 pm| 28/09/2022 - 29/09/2022 | JornadesL’XPAtient Barcelona Congress és una de les accions principals impulsada per l’XPA (Experiència de Pacient) Barcelona  -una comunitat de pràctica que aglutina institucions de l’àmbit hospitalari, tecnològic, de la recerca i l’administració- per tal de transformar el model assistencial i que aquest situï el pacient com a l’element clau i prioritari.

En el congrés es donaran a conèixer les conclusions extretes dels tallers i activitats pròpies de l’XPA Barcelona i es convidarà a la comunitat mèdica a participar dels resultats extrets, per tal de fer aflorar les iniciatives i bones pràctiques i ajudar a implementar-les en el sistema de salut.

El comitè organitzador de l’XPAtient Barcelona apunta que l’experiència del pacient conforma el tercer pilar de la qualitat en l’assistència mèdica, conjuntament amb la seguretat i l’efectivitat del tractament.

El congrés, que tindrà lloc els dies 28 i 29 de setembre a l’Hospital Clínic de Barcelona, està organitzat per aquest mateix hospital, Eurecat, l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, i l’Hospital de Vall d’Hebron. Es tracta d’un esdeveniment associat amb el I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària que la Societat Catalana de Gestió Sanitària organitza els dies 3 i 4 de novembre.