Taller Eines d’ajuda a presa de decisions compartides: elaboració, avaluació i implementació

3:00 pm - 5:00 pm| 02/11/2022 | SessionsL’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya organitza el proper 2 de novembre, de 17 a 19 hores, un taller per ajudar els participants en les estratègies i les eines existents del model de decisions compartides. Aquesta activitat gratuïta, és un taller previ al I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària que té lloc els dies 3 i 4 de novembre a Sitges. El taller es celebrarà a l’Edifici Salvany (Carrer de Roc Boronat, 81. Barcelona)

elabora eines d’ajuda a la presa de decisions compartides des del 2015, quan es va llançar la iniciativa Decisions Compartides. Actualment, hi ha 12 eines publicades, l’elaboració de les quals passa per unes fases establertes que permeten tenir una estratègia identificada amb els objectius de cada fase i els actors principals que s’implicaran.

La finalitat d’aquest taller, adreçat a professionals de l’àmbit sanitari, és fer un itinerari teòric i pràctic per a cadascuna de les fases. És a dir, a partir de cada fase, presentar la part d’evidència i marc teòric existent i treballar-les de manera més pràctica, a través d’experiències amb professionals que han desenvolupat i estan treballant amb el model de Decisions Compartides.