Quin sistema de salut volem: una agenda possible?

5:00 pm - 7:00 pm| 26/04/2017 | Sessions


Vicente Ortun amb marc


L’evolució de l’economia nacional i internacional i en especial, la crisi econòmica que hem viscut qüestionen la viabilitat i alguns dels fonaments que suporten el nostre sistema de salut. Quin ha estat l’efecte de la crisis? Tenim un sistema ben gestionat? Com es pot millorar la seva efectivitat i l’eficiència? És adequada la competència entre els centres? I la col·laboració públic-privada? Quin és el paper de la gestió clínica? Aquestes són algunes de les qüestions que abordarà el professor Vicente Ortún, recentment incorporat a la Junta Directiva de la Societat Catalana de Gestió Sanitària, des de la seva perspectiva d’expert i coneixedor en profunditat del sistema sanitari.

Vicente Ortún és professor i degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (2011-2015). És fundador i membre del Centre de Recerca en Economia i Salut (CRES). Va ser president de la Societat Espanyola de Salut Pública i Administració Sanitària (SESPAS), de l’Associació d’Economia de la Salut (AES) i també fou secretari de l’Associació Europea de Salut Pública (EUPHA). És membre de mèrit de  membre de mèrit de Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC).

Pere Vallribera

President

Societat Catalana de Gestió Sanitària 


Si us voleu inscriure, heu d’emplenar aquest formulari. La sessió tindrà lloc a les 17 hores del 26 d’abril a la seu de l’Acadèmia (Major de Can Caralleu, 1-7. Barcelona).