Parlem de gestió amb Fernando Trias de Bes

1:00 pm - 3:30 pm| 07/10/2016 | Sessions


Trias de BesLa Societat Catalana de Gestió Sanitària celebra la segona sessió del cicle de debat Parlem de gestió, que tindrà lloc el divendres 7 de maig a les 13 hores amb la xerrada Decisors decisius, a càrrec de l’economista i escriptor Fernando Trias de Bes. L’acte tindrà lloc a la sala Mirador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (C/ Montalegre, 5. Barcelona).

El format de l’acte, que esperem que sigui molt participatiu i a la qual s’ha convidat a un grup limitat de participants, començarà amb un piscolabis. Fernando Trias de Bes serà qui conduirà la sessió, presentada pel president de la SCGS, Pere Vallribera, que pretén ser un punt de partida per, després, iniciar el debat i un diàleg obert amb tots els assistents.

En aquesta segona sessió, centrada també en la importància de la presa de decisions, el convidat parlarà sobre el cost de l’error, l’objectivitat i la subjectivitat, com fer de la imprecisió un valor a l’hora de decidir i també la gestió de la por. També analitzarà les diverses categories de decisors, a partir d’experiències reals i conegudes per a tothom.

Pensem que pot ser una bona oportunitat per intercanviar experiències i també per poder reflexionar tots plegats sobre quelcom que ens afecta en el nostre dia a dia. Per assistir-hi és imprescindible confirmar assistència al correu electrònic scgs@academia.cat.