Jornada Julio Villalobos: Cap a la gestió clínica basada en el valor

Tot el dia| 05/07/2022 | Gestió ClínicaCada vegada més, la gestió en salut s’allunya dels paradigmes clàssics, per avançar cap a la provisió de serveis que prioritzin resultats significatius per a les persones ateses, en base als recursos econòmics utilitzats. En un moment complex i de transició a nivell social i pel mateix sistema de salut, aquest enfocament encara és més transcendent.

Molts factors contribueixen a la gestió sanitària que es centra en el valor: les mesures dels resultats, que siguin realment significatius per als pacients, el treball integrat per donar resposta a la creixent proporció de persones amb necessitats de salut i socials, que són sobretot persones grans, o la tecnología, que ha de facilitar un treball eficient i realment orientat al valor. I, a la base de tot, el compromís dels professionals, el pilar del sistema de salut.

La Universitat Oberta de Catalunya organitza aquesta jornada el proper 5 de juliol a les 10.30 hores amb el suport del Parc Sanitari Pere Virgili, on tindrà lloc la sessió, en format presencial, i la Societat Catalana de Gestió Sanitària.