L’atenció domiciliària: actor o espectador del sistema sanitari?

5:00 pm - 7:30 pm| 19/06/2024 | SessionsLa Societat Catalana de Gestió Sanitària organitza el proper 19 de juny a les 17 hores la sessió L’atenció domiciliària: actor o espectador del sistema sanitari? per conèixer i reflexionar sobre la millor manera d’organitzar-se i centrar-se en resultats en base als diversos models existents d’atenció domiciliària que conviuen actualment a Catalunya.

L’activitat tindrà lloc a la seu de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (C/Major de Can Caralleu, 7. Barcelona).

Per fer-ho comptarem amb les xerrades inaugurals de Joan Barrubés, soci director d’Antares Consulting, que ens explicarà els diversos models comparats amb la resta d’Europa i Manuel Medina, de l’Àrea de Qualitat i Acompliment de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), que ens farà una aproximació dels resultats obtinguts.

La sessió inclourà dues taules de debat. La primera taula rodona versarà sobre els diversos models d’Equips d’Atenció Primària, amb la participació de la Corporació Sanitària del Maresme i la Selva, de l’EBA Vic Sud i del CAP Comte Borrell de CAPBSE. En la segona taula rodona es reflexionarà sobre el paper d’altres dispositius d’atenció domciliària, a través de la visió i l’experiència del Servei d’Emergències Mèdiques, de l’Hospital del Mar i del Parc Sanitari Pere Virgili.