Jornada sobre “Models avançats en integració de serveis socials i sanitaris”

9:00 am - 2:00 pm| 24/05/2019 | Gestió Clínica


slide_rghtcare


La societat actual compta amb grups emergents de persones amb necessitats socials i sanitàries difícils d’encaixar en el model d’oferta de serveis, i així veiem com moltes persones fràgils i vulnerables son recollides per les ambulàncies i van a raure a les urgències hospitalàries. Amb la finalitat de posar-hi ordre, s’observen arreu moltes iniciatives de coordinació entre nivells assistencials, però massa sovint la fragmentació persisteix i els serveis no aconsegueixen ajustar-se al que necessita cada persona.

Des de la Secció de Gestió Clínica de la Societat Catalana de Gestió Sanitària, convençuts de la necessitat d’iniciatives disruptives en aquest terreny, proposem enguany un debat sobre què fan i com ho fan, a nivell mundial, els més agosarats, i per això hem triat dues línies de debat: els projectes que han posat el focus en l’augment de les competències infermeres (primera taula) i les que ho han fet en la integració real dels serveis socials i sanitaris (segona taula).

Aquest tema ens sembla tan transcendent que hem convidat a compartir aquesta Jornada “Right Care” a diverses societats: la d’infermeres de família (AIFiCC), la de metges de família (CAMFiC) i la de geriatria (SCGiG), a més del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. I, és clar, també ens interessa sentir l’opinió de tots els que vingueu a compartir aquesta jornada amb nosaltres.

Us hi esperem!

Jordi Varela

President de la Secció de Gestió Clínica

Societat Catalana de Gestió Sanitària 

Actualment, ja s’ha superat l’aforament màxim de la sala i per motius de seguertat ja no es poden acceptar més inscripcions. Si desitgeu apuntar-vos a la llista d’espera que s’ha habilitat, preguem que envieu un correu electrònic a Jaume Solé (jaumesole@academia.cat).