Curs de Gestió Clínica

5:00 pm - 8:00 pm| 14/03/2024 | Gestió ClínicaLa Societat Catalana de Gestió Sanitària ofereix, a través de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears i de la Fundació InterAC Salut, el curs Gestió de Clínica,  amb modalitat semipresencial i adreçat a professional de la clínica motivats per augmentar els coneixements en gestió clínica avançada i millorar el valor de les seves pràctiques com la manera d’organitzar les seves unitats.

El curs, coordinat per Rafael Lledó i Xavier Bayona, vocals de la Junta directiva de la SCGS, tindrà lloc del 14 de març al 9 de maig de 2024 i compta amb un total de 4 ECTS i és de 42 hores.

Per accedir a aquesta formació és indispensable ser llicenciat, diplomat o graduat en disciplines de l’àmbit de les ciències de la salut.

Partint de l’experiència acumulada, des de la SCGS oferim aquest curs, acreditat amb 4 crèdits, que s’articula a partir de tres màster class presencials amb eines bàsiques per ajudar en la gestió d’equips i també per conèixer amb més profunditatel sistema de salut.

Posteriorment s’inclou una quarta sessió que s’ofereix a través d’una plataforma de l’entorn e-learning amb materials, lectures recomanades i exercicis a resoldre i que compta amb la tutoria d’un dels coordinadors del curs, dirigit per Rafael Lledó i Xavier Bayona.

El preu del curs és de 580 €.

Persona de contacte: Jaume Solé (jaumesole@academia.cat)