Curs de Gestió Clínica Avançada 2022

12:00 am| 25/04/2022 - 13/06/2022 | Gestió ClínicaLa Societat Catalana de Gestió Sanitària ofereix, a través de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears i de la Fundació InterAC Salut, la cinquena edició el curs Gestió Clínica Avançada 2022, amb modalitat semipresencial i adreçat a professional de la clínica motivats per augmentar els coneixements en gestió clínica avançada i millorar el valor de les seves pràctiques com la manera d’organitzar les seves unitats.

El curs, dirigit pel doctor Jordi Varela, vicepresident de la SCGS, tindrà lloc del 25 d’abril al 13 de juny  i compta amb un total de 4 ECTS i és de 40 hores. La formació també compta com a docents amb Ramon Cunillera, president de la SCGS, i Manel del Castillo, gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat.

Per accedir a aquesta formació és indispensable ser llicenciat, diplomat o graduat en disciplines de l’àmbit de les ciències de la salut.Aquesta formació pretén oferir claus per tenir una visió general sobre gestió, sistema sanitari, aprendre a posar el focus en el calor i l’efectivitat clínica i com introduir les millors pràctiques i transformar la gestió per rocessos per transformar una unitat clínica.

Els criteris de priorització́ a l’hora de realitzar la inscripció es basaran en les oportunitats que l’alumne tingui, en el moment de la inscripció́, per dirigir una unitat clínica. El preu del curs és de 570 €.

Persona de contacte: Jaume Solé (jaumesole@academia.cat)