Curs de Gestió Clínica Avançada

12:00 am| 11/05/2023 | Gestió ClínicaLa Societat Catalana de Gestió Sanitària ofereix, a través de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears i de la Fundació InterAC Salut, el curs Gestió Clínica Avançada 2022-2023, amb modalitat semipresencial i adreçat a professional de la clínica motivats per augmentar els coneixements en gestió clínica avançada i millorar el valor de les seves pràctiques com la manera d’organitzar les seves unitats.

El curs, dirigit per Rafael Lledó i coordinat per Xavier Bayona, ambdos vocals de la Junta directiva de la SCGS, tindrà lloc del 23 de març a l’11 de maig  i compta amb un total de 4 ECTS i és de 42 hores.

Per accedir a aquesta formació és indispensable ser llicenciat, diplomat o graduat en disciplines de l’àmbit de les ciències de la salut.

Aquesta formació pretén oferir claus per tenir una visió general sobre gestió, sistema sanitari, aprendre a posar el focus en el calor i l’efectivitat clínica i com introduir les millors pràctiques i transformar la gestió per processos per transformar una unitat clínica.

El preu del curs és de 570 euros.

Persona de contacte: Jaume Solé (jaumesole@academia.cat)