Els socis de la SCGS podran ser-ho de SEDISA sense cost

SedisaEls socis de la Societat Catalana de Gestió Sanitària podran adherir-se com a membres de la Sociedad Española de Directivos de la Salud (SEDISA) de manera gratuïta durant el primer any i accedir a totes les seves activitats i serveis, segons un acord firmat per ambdues entitats.

La Sociedad Española de Directivos de la Salud està formada per persones que treballen en l’àmbit de la salut i que ocupen una funció directiva en les seves empres i organitzacions, amb un perfil en el que predomina la iniciativa i la capacitat de generar reconeixement.

SEDISA ofereix als seus membres informació inmediata i actualitzada sobre la celebració de jornades i trobades d’interès, així com  inscripció gratuïta o reduïda a aquestes activitats. És el cas, per exemple, del 20 Congrés Nacional d’Hospitals i Gestió Sanitària que el 2017 se celebrarà a Sevilla.

A més, tots els socis reben diàriament el butlletí digital d’informacions publicades en mitjans de comunicació sobre gestió sanitària, i poden entrar a l’apartat restringit del web per accedir a una sel·lecció de publicacions i articles.

Els interessats poden adreçar-se directament a la Secretaria Tècnica de SEDISA enviant un correu electrònic a secretaria@sedisa.net o trucant al telèfon 91 416 92 80.