Des de la Societat Catalana de Gestió Sanitària ens transformem! En breu fem el clic!

banner la gestió importa2_Mesa de trabajo 1 copia 4Des de la Societat Catalana de Gestió Sanitària, en moments complexos com els que estem vivint, ens transformen! Molts de vosaltres ja coneixeu el nostre blog La gestió importa, que durant aquests mesos de pandèmia, hem dinamitzat amb articles i propostes d’alguns de vosaltres.

Durant aquests temps, hem estat treballant en un projecte de més envergadura i que pretenem que tingui un gran abast, que sota el nom de La gestió importa, es planteja com un radar de noves tendències en gestió sanitària i clínica, que posarem en marxa a mitjans de desembre.

L’objectiu d’aquesta plataforma, que va més enllà d’un observatori, és oferir un espai de coneixement, debat i interacció, encaminat cap a la transformació, i en base a continguts propis vinculats amb tòpics al voltant del Right Management i del Right Care.

Els temes al voltant del Right Management són: Sostenibilitat i finançament, Sistemes de salut, Bon govern i models de gestió, Ètica de les organitzacions i responsabilitat social, Gestió de persones, lideratge i compromís professional.

En el cas del Right Care, els tòpics de coneixement són: Atenció sanitària basada en valor, Innovació tecnològica i digital, Experiència del pacient i Atenció integrada salut i social.

L’obertura oficial de La gestió importa es farà efectiva els dies 14 i 16 de desembre, amb l’organització de dos webinars online al voltant d’aspectes vinculats amb el Right Management i el Right Care, encara pendents de concretar i dels que us n’ampliarem informació per tal que hi pugueu assistir.

Us donem a conèixer, de moment, el primer vídeo previ al llançament de l’Observatori.