Aprovada la nova Junta Directiva de la SCGS, encapçalada per Pere Vallribera

Jornada-SCGS-6L’assemblea de socis ha aprovat la nova Junta Directiva que en els propers quatre anys dirigirà la Societat Catalana de Gestió Sanitària. Es tracta de la candidatura presentada per Pere Vallribera, que d’aquesta manera tornarà a ser president en aquesta legislatura.

En el transcurs de l’assemblea, celebrada el passat 5 d’abril, els assistents van donar el seu vist-i-plau a l’equip presentat per Vallribera, que l’any 2011, juntament amb d’altres gestors directius, va posar en marxa aquesta societat científica, en el marc de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

La nova Junta Directiva queda formada de la següent manera: Pere Vallribera, president, Manel del Castillo, vicepresident, Roser Fernández, secretària i tresorera i els vocals Josep Maria Argimón, Xavier Bayona, Jaume Benavent, Alba Brugués, Joan X. Comella, Ramon Cunillera, José Augusto García, Pau Gomar, Rafael Gotsens, Frederic Llordachs, Enric Mangas, Xavier Mate, Vicente Ortún, Olga Pané, Esteve Picola, Jaume Raventós, Ignasi Riera, Helena Ris, Lluís Segú, Núria Serra i Jordi Varela.