Àmplia presència de membres de SCGS com a ponents del Congrés Nacional d’Hospitals i Gestió Sanitària a Sevilla

Congreso Nacional de Hospitales y Gestión Sanitaria de SevillaUn total de 14 membres de la Societat Catalana de Gestió Sanitària participaran del 29 al 31 de març en les diverses conferències, entrevistes i taules rodones que s’han programat per al 20 Congrés Nacional d’Hospitals i Gestió Sanitària, organitzat a Sevilla per la  Sociedad Española de Directivos de la Salud i l’Asociación Nacional de Directivos de Enfermería.

L’objectiu de la SCGS, que ha participat activament també en el comité científic del simposium, amb la revisió i aprovació de les comunicacions científiques que han enviat alguns dels inscrits, és oferir a l’esdeveniment la visió de Catalunya i sobretot els projectes i models de gestió que s’impulsen en el territori català.

Durant els dies del congrés hi participaran com a ponents Manel del Castillo, gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, l’economista Vicente Ortún, Pere Vallribera, president de la SCGS, Jordi Varela, consultor i editor del blog Avenços en gestió clínica, Sebastià Santaeugència, Director del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat del Departament de Salut i Ramon Cunillera, gerent del Consorci Sanitari del Maresme.

Joan Escarrabill, Director del Programa d’Atenció a Pacients Crònics de l’Hospital Clínic, Alba Brugués, infermera adjunta a gerència del Consorci de Castelldefels d’Agents de Salut, Roser Fernández, gerent de l’Institut Guttman, Josep Maria Piqué, gerent del Servei Andorrà de Salut, i Elvira Bisbe, anestesiòloga i vicepresidenta del Col·legi Oficial del Metges de Barcelona seran d’altres dels participants.

La resta de membres de la SCGS que, de manera activa, aportaran el seu coneixement durant el congrés son Àngels Martos, vicedegana de la Facultat de Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya, la infermera Mireia Subirana, directora de cures del Consorci Hospitalari de Vic i Jaume Raventós, director territorial de Quiron Salud de Catalunya.

Les inscripcions al 20 Congrés Nacional d’Hospitals i Gestió Sanitària segueixen obertes. Us animem a apuntar-vos. Per a més informació, feu clic aquí.