25 de gener. Sessió sobre impacte de la fragilitat a l’atenció primària i a l’hospital

Foto 2La Societat Catalana de Gestió Sanitària i la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia organitzen el proper 25 de gener a les 17 hores una sessió amb el lema Impacte de la fragilitat a l’atenció primària i a l’hospital. L’acte tindrà lloc a la seu de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de Salut de Catalunya i Balears (C/ Major de Can Caralleu, 1-7. Barcelona).

La fragilitat és una clau per a l’avaluació i la presa de decisions, que permet enfocar millor accions preventives a nivell comunitari i adequar les intervencions a nivell hospitalari. Diverses especialitats mèdiques i quirúrgiques ja estan manifestant un interès creixent sobre el tema, i a més, el Pla de Salut 2016-2020 enfoca la fragilitat com a objectiu de prevenció comunitària.

Implementar l’aplicació pràctica d’aquest concepte a nivell de gestió clínica pot ser una de les claus del canvi de paradigma i també per ajudar les organitzacions a gestionar millor la demanda i les intervencions.

Feu clic aquí per accedir al programa. És necessari confirmar la seva assistència el més aviat possible per correu electrònic a scgs@academia.cat tot indicant el seu nom, cognom, empresa o centre i càrrec.