La Societat Catalana de Gestió Sanitària aprova noves incorporacions a la seva Junta directiva

La Societat Catalana de Gestió Sanitària ha aprovat, en base als seus estatuts, noves incorporacions a la seva Junta directiva. Amb la nova composició, Ignasi Riera ha estat nomenat vicepresident de la SCGS, mentre que Gemma Craywinckel, Xènia Acebes i Cristina Capdevila s’incorporen com a nous vocals de l’equip.

Riera, actual director d’operacions assistencials del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat, era fins ara vocal de la Junta directiva de la SCGS i assumeix la vicepresidència en substitució de Jordi Varela, que deixa enrere la seva etapa en el marc d’aquesta societat científica. Les noves vocals s’incorporen coincidint amb la marxa de Montse Figuerola, fins ara membre també de la Junta directiva.

Gemma Craywinckel, que retorna com a vocal de la SCGS, càrrec que va abandonar mentre era directora de del CatSalut, és actualment gerent del Parc Sanitari Pere Virgili, Xènia Acebes és directora assistencial de l’Hospital de Sant Pau, mentre que Cristina Capdevila és directora de l’Hospital de Bellvitge.

Els canvis de la Junta directiva de la SCGS -que assumeixen el seu càrrec a títol personal- s’han fet efectius en el marc de la celebració de l’Assemblea ordinària de socis, que es va celebrar el passat 18 de gener.

Durant aquesta sessió es va fer un balanç positiu de les activitats impulsades al llarg de 2022, amb la celebració del I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària com a esdeveniment principal, es va informar sobre els reptes de l’Observatori La gestió importa, i es va donar llum verda al tancament econòmic del mateix any.

Fes clic aquí per conèixer la composició actual de la Junta directiva de la Societat Catalana de Gestió Sanitària

Consulta totes les presentacions del I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària

Vols recuperar totes les presentacions del I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària? Accedeix als continguts presentats en el marc d’aquest esdeveniment celebrat els dies 3 i 4 de novembre de 2022 a Sitges.

La Societat Catalana de Gestió Sanitària celebra els seus 10 anys amb un llibre testimonial

La Societat Catalana  de Gestió Sanitària ha celebrat els seus deu anys d’història amb la publicació d’un llibre que fa un recorregut del seu primer decenni i que també incorpora el testimoni de tres generacions de professionals que actualment es dediquen a la gestió sanitària.

Amb el títol La gestió importa, aquesta publicació, que s’ha distribuït en format paper entre els assistents del I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària que s’ha celebrat a Sitges els dies 3 i 4 de novembre de 2022, pretén aportar una visió de les activitats realitzades, però també dels serveis que ofereix aquesta societat científica, dels valors que haurien d’impregnar la gestió.

Descarrega’t el llibre La gestió importa de la Societat Catalana de Gestió Sanitària

Deu anys amb la mirada posada al futur

 

La SCGS fixa en el seu congrés l’agenda per transformar la gestió sanitària en l’etapa post pandèmia

La Societat Catalana de Gestió Sanitària ha donat avui el tret de sortida al I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària que fins aquest divendres 4 de novembre té lloc a Sitges (Barcelona). A la trobada hi assisteixen més de 850 professionals de la salut interessats en l’àmbit de la gestió clínica i directiva.

La inauguració ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Sitges (Barcelona), Aurora Carbonell, del president de la Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS) i president del comitè organitzador del congrés, Ramon Cunillera, i del president del comitè científic del congrés, Jordi Varela. Durant el dia d’avui també hi assistirà el conseller de Salut, Manel Balcells.

Durant la inauguració, el president de la SCGS, ha assegurat que el congrés, pretén ser “un punt de trobada i un espai de reflexió, debat i acció per a la transformació de la gestió sanitària a Catalunya”. Llegir més

Més de 850 professionals assistiran al I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària a Sitges

La Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS) celebra els propers dies 3 i 4 de novembres el I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària que tindrà lloc a Sitges. A la trobada hi assistiran més de 850 professionals de la salut interessats en l’àmbit de la gestió clínica i directiva.

Més de 40 experts, entre conferenciants, moderadors, panelistes i ponents, participaran en aquest congrés, que amb el lema Més valor, abordarà “els reptes que indubtablement marcaran la transformació de la gestió sanitària a Catalunya en l’actual etapa de la postpandemia”, explica el president de la SCGS, Ramon Cunillera. Llegir més