Voleu formar-vos en gestió? Necessiteu recursos de formació en aquest àmbit per al vostre equip o per als professionals de la vostra organització? En aquest apartat trobareu algunes ofertes formatives que us poden ajudar al vostre desenvolupament professional i que compten amb la participació, el suport o la col·laboració de la Societat Catalana de Gestió Sanitària o d’experts acreditats en l’àmbit de la gestió.

Curs sobre gestió clínica avançada

La Societat Catalana de Gestió Sanitària ofereix, a través de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears i de la Fundació InterAC Salut, el curs Gestió Clínica Avançada 2020-2021, amb modalitat semipresencial i adreçat a professional de la clínica motivats per augmentar els coneixements en gestió clínica avançada i millorar el valor de les seves pràctiques com la manera d’organitzar les seves unitats.

El curs, dirigit pel doctor Jordi Varela, president de la Secció de Gestió Clínica de la SCGS, tindrà lloc del 5 d’octubre al 23 de novembre i compta amb un total de 4 ECTS i és de 42 hores. El preu del curs és de 570 €.